Thursday, May 7, 2009

mengiurkan?

so i've been tagged by nini.this time its kinda foolish but it sounds fun! hahaa

10 ciri lelaki yang mengiurkan kamu.

1. rambut messy.dari form 3 kot aku suka ciri ini.hehe
2.dia mestilah seorang yang kelakar.kalau tengah marah pon kelakar, kan best tu
3.kadang-kadang yang pakai braces tu nampak comel okay? hehe
4.orangnya takde lah kurus sangat, takde lah fit sgt pon.macam mana nak cakap hah? haa ala-ala joe king dari the fray.he is so hot!
5. semestinya tinggi dari aku! tapi taknaklah tinggi sangat, sebab aku ni pendek saja.
6.orang yang bersukan la jugak.takde lah duduk rumah goyang kaki aje jadi couch potato
7. senyum senget (bak kata nonie).ala-ala jesse bradford tuh! alar, that guy from bring it on tu.
8.ada lesung pipit/dimples.
9.haa orang yang bila tak kenal kita pon senyum lebar je dekat kita.
10.gentleman.

weh takde idea dah la nini.puas tak dah buat ni?
haha sekarang saya tag syera,ekha dan sya! cepat buat hahahaa

2 comments:

  1. hahaa...puas2! tp kena byk berfantasi lgik. hahaaa

    ReplyDelete
  2. hahahaha dis is so funny. nanti i buat XD

    ReplyDelete